MVGM Assurantiën

Schade meldenOm uw schade in behandeling te nemen ontvangen we graag het procesverbaal. Deze kan u onderaan dit formulier uploaden.

Indien de oorzaak van de schade niet in uw ruimte is ontstaan, dan ontvangen wij graag het adres en eventueel de contactgegevens van de ruimte waar de schade vermoedelijk is ontstaan.

Let op: dit is geen gedekte verzekeringsschade. Neem contact op met uw VvE bestuurder om uw schade te melden.

Let op: dit is geen gedekte verzekeringsschade en geen VvE aangelegenheid. Neem contact op met de veroorzaker van de schade in verband met de aansprakelijkheid.


Uitleg ‘herstel in natura’:

U constateert een schade en meld deze bij ons. Als u besluit gebruik te maken van herstel in natura zal de volledige afwikkeling plaatsvinden via de verzekeringsmaatschappij. Indien de gevolgschade onder de dekking valt van de polis zal de verzekeringsmaatschappij een herstelbedrijf in schakelen en de gevolgschade vervolgens rechtstreeks met deze hersteller afwikkelen. Er wordt dan automatisch contact met u opgenomen om de schade op te nemen en vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor daadwerkelijk herstel.

Indien u NEE heeft geselecteerd dient u zelf zorg te dragen voor een offerte voor het herstellen van de gevolgschade. Deze offerte kunt u hieronder uploaden onder het kopje “Bijlagen”


LET OP: Wanneer de hersteller door verzekeraar is ingeschakeld en u onverhoopt af ziet van het herstel door deze partij, is verzekeraar gerechtigd de door de hersteller in rekening gebrachte kosten bij u of de VvE in rekening te brengen of op de eventuele schade-uitkering in mindering te brengen.

Indien u al stukken aangeleverd heeft bij MVGM, dient u deze nogmaals aan dit schadeformulier toe te voegen door op bovenstaande knop “Uploaden” te klikken